VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan niet meer in planbition, wat nu?

Stuur snel een mailtje naar jouw Venue Volunteer Manager. Hij/zij zal het probleem voor je oplossen!

Ik ben mijn wachtwoord voor planbition vergeten, wat nu?

Na jouw aanmelding in het systeem van planbition, heb jij een mailtje ontvangen met daarin jouw inloggegevens. Kijk dus goed in jouw inbox of jij de mail met jouw inloggegevens terug kan vinden. Mocht je het mailtje niet meer terug kunnen vinden, mail dan naar jouw Venue Volunteer Manager.

Ik kan mijn diensten in Planbition niet bevestigen, wat nu?

Stuur snel een mailtje naar jouw Venue Volunteer Manager. Hij/zij zal het probleem voor je oplossen!

Ik wil mijn dienst in Planbition annuleren, hoe doe ik dat?

Op het moment dat jij jouw diensten bevestigd in Planbition, rekenen wij op jouw aanwezigheid tijdens die dag. Mocht het nou onverhoopt toch voorkomen dat jij om een of andere reden niet kan, neem dan contact op met jouw Venue Volunteer Manager. In overleg met hem/haar is het dan mogelijk om jouw dienst in Planbition te annuleren.

Ik heb een accreditatie gekregen, wat kan ik allemaal met mijn accreditatie?

Een accreditatie is één van de belangrijkste onderdelen om het EK veilig te laten verlopen. Op deze manier weten we wie toegang heeft tot welke zone. De accreditatie geeft je toegang tot de zones waar jij moet zijn. Zones waar jij niet hoeft te zijn, heb je geen recht op. Het is belangrijk je accreditatie op de wedstrijddagen én de dag voor de wedstrijd altijd zichtbaar te dragen.

Kan ik met mijn accreditatie op de tribune zitten?

Jouw accreditatie is géén toegangsbewijs voor een zitplaats op de tribune. Tijdens jouw shifts ben jij druk bezig met werkzaamheden en is er geen mogelijkheid om op de tribune te zitten. Mocht je tussendoor toch tijd over hebben, overleg dan met de Venue Volunteer Manager in hoeverre het mogelijk is om op de tribune te gaan zitten zodat je de wedstrijd kunt kijken.

Ik ben mijn accreditatie kwijt, wat nu?

Zoals net al benoemd is een accreditatie één van de belangrijkste onderdelen om het EK veilig te laten verlopen. Raak jij jouw accreditatie kwijt, dan krijg je een boete van €50,-. Wees er dus zuinig

Koop kaarten