ALGEMENE INFORMATIE

Algemene informatie

Van 16 juli t/m 6 augustus 2017 vindt UEFA Women’s Euro 2017 (WEURO 2017) in Nederland plaats. Verspreid over de speelsteden Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht zijn ruim 1500 Volunteers onderdeel van de organisatie.

Eind 2016 werd er een landelijke campagne gestart om 1500 Volunteers te werven voor de organisatie van het EK. Na enkele maanden, werd de inschrijving voor Volunteers op 1 maart stopgezet. Op dat moment hadden zich al meer dan 1500 volunteers aangemeld! Vanwege het grote aantal aanmeldingen, is het helaas niet meer mogelijk om jezelf aan te melden als vrijwilligers.

Na de werving van alle Volunteers, werd de maand maart vervolgens gebruikt om de Volunteers kennis te laten maken met de organisatie en onderling met de andere Volunteers. In alle speelsteden werd er een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd waarbij iedereen elkaar leerde kennen.

In juni en juli werden er wederom bijeenkomsten georganiseerd, dit maal om de Volunteers te informeren over wat hun taken deze zomer tijdens het toernooi. Begin juli zijn de eerste Volunteers al begonnen met hun werkzaamheden om de stadions klaar te maken voor het toernooi. Momenteel zijn wij samen met alle Volunteers hard aan het werk om de organisatie van het UEFA Women’s EURO 2017 in goede banen te leiden.

In totaal zijn er meer dan 9000 diensten, verdeeld over 1500 Volunteers. De stichting EK Vrouwen is trots dat er zo veel enthousiaste Volunteers mee helpen met de organisatie van toernooi!

Wil jij het EK nou ook van dichtbij meemaken? Scoor dan hier jouw tickets! 

Koop kaarten