Utrecht

Schrijf je vereniging in voor het Voetbalfestival op 24 mei in Utrecht!

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt deze zomer plaats in Nederland en dit wordt groots gevierd tijdens het Voetbalfestival in Utrecht op woensdag 24 mei bij SV Vechtzoom! Het doel van deze dag is om meer meiden en moeders kennis te laten maken met voetbal in Utrecht en om bestuursleden, trainers en coaches te laten zien welke kansen het meiden- en vrouwenvoetbal voor hun vereniging biedt. Schrijf je daarom snel in en kom naar het Voetbalfestival op 24 mei in Utrecht!

Programma Voetbalfestival

Het Voetbalfestival bestaat uit verschillende onderdelen voor zowel meiden als verenigingen. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Kijk dan op www.weuro2017.nl/voetbalfestival. Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 mei 2017. Deelname aan al deze activiteiten is gratis. Schrijf je dus hier snel in!

15.00 – 15.30 uur
Opening middagprogramma.

15.30 – 16.30 uur
Workshop ‘Moeders in de Sport’ voor (voetbal)moeders. In deze workshop wordt er ingezoomd op wat je rol als goede voetbalmoeder is. Moeders kunnen aansluitend ook zelf een balletje gaan trappen onder leiding van een KNVB-trainer!

15.30 – 17.30 uur 
Voetbalspellencircuit voor meiden van 8 tot en met 16 jaar, met leuke WEURO-spellen en een EK-toernooitje voor zowel pupillen als junioren —>  Meer informatie over de meidenactiviteit

17.30 – 18.30 uur
Spelregelworkshop voor meiden in de leeftijd 12 tot en met 16 jaar, aansluitend op de voetbalactiviteit, inclusief een lunchpakketje —> Meer informatie over de spelregelworkshop.

19.00 – 19.30 uur
Opening avondprogramma.

19.30 – 21.30 uur
Workshop ‘Sportief Coachen’ voor trainers/coaches van jeugdteams. Tijdens deze workshop leer je hoe je als trainer/coach je spelers het beste kunt begeleiden. In de workshop krijgen de deelnemers inzicht in de succesfactoren binnen het gedrag van trainers en coaches bij het creëren van een plezierig en ontwikkelingsgericht sportklimaat.

21.30 – 22.00 uur
Afsluiting

UEFA Women’s EURO 2017 in Nederland

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt aankomende zomer van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland. Utrecht is één van de speelsteden waar de openingswedstrijd plaatsvindt. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar voetbalfestivals@weuro2017.nl. Voor meer informatie over het EK, het speelschema en kaartverkoop, kijk op http://www.weuro2017.nl of volg ons via #WEURO2017!

Koop kaarten