Tilburg

Maak kennis met Meiden- & Vrouwenvoetbal tijdens het Voetbalfestival in Tilburg!

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt deze zomer plaats in Nederland en dit wordt groots gevierd tijdens het Voetbalfestival in Tilburg op vrijdag 12 mei bij het Koning Willem II Stadion! Het Voetbalfestival wordt georganiseerd door de KNVB in samenwerking met Gemeente Tilburg en Willem II. Het doel van deze dag is om meer meiden en moeders kennis te laten maken met voetbal in Tilburg en om bestuursleden, trainers en coaches te laten zien welke kansen het meiden- en vrouwenvoetbal voor hun vereniging biedt.

Programma

Het Voetbalfestival vindt plaats bij Willem II en bestaat uit verschillende onderdelen. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Kijk dan op www.weuro2017.nl/voetbalfestival om je in te schrijven en voor meer informatie over de inhoud van het onderdeel. Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 mei 2017. Deelname aan al deze activiteiten is gratis.

15.30 – 18.30 uur: Straatvoetbalcircuit en rondleiding door het Koning Willem II stadion voor alle meiden van 6 – 16 jaar en de workshop 'Ouders in de Sport' voor ouders. Meer informatie over de meidenactiviteit

19.00 – 22.00 uur: Ladies Only Spelregelworkshop voor meiden en vrouwen

19.00 – 22.00 uur: Bijeenkomst ‘Alle meiden centraal binnen jouw vereniging’ voor bestuurders en coördinatoren

19.00 – 22.00 uur: Kaderscholing ‘Trainen’ voor trainers en coaches

Zowel voetballende als niet-voetballende meiden zijn welkom bij het voetbalcircuit! Alle deelnemers gaan tot slot naar huis met een goodiebag met twee gratis kaartjes voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen op vrijdag 9 juni in Breda! Schrijf je dus hier snel in! 

UEFA Women’s EURO 2017 in Nederland

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt aankomende zomer van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland. Tilburg is één van de speelsteden. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar voetbalfestivals@weuro2017.nl. Voor meer informatie over het EK, het speelschema en de deelnemende teams, kijk op http://www.weuro2017.nl of volg ons via #WEURO2017!

Koop kaarten