Enschede

Schrijf je in voor het WEURO Voetbalfestival in Enschede op 17 mei!

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt deze zomer plaats in Nederland en dit willen we samen met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Enschede op woensdag 17 mei! Het Voetbalfestival wordt georganiseerd door de KNVB in samenwerking met Sportaal en voetbalvereniging Victoria ‘28. Op deze dag willen we meiden en moeders kennis te laten maken met voetbal in Enschede en ze te laten ervaren hoe leuk voetbal is. Schrijf je daarom snel in en kom samen met je vriendinnen en moeder naar het Voetbalfestival op 17 mei in Enschede!

Programma

Het Voetbalfestival bestaat uit verschillende leuke voetbalactiviteiten. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Kijk dan op www.weuro2017.nl/voetbalfestival. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 mei via deze link. Deelname aan al deze activiteiten is gratis.

  • 15.00 – 15.30 uur: Ontvangst
  • 15.30 – 17.00 uur: Meidenvoetbal Spellencircuit voor alle meiden van 8 – 12 jaar & Voetbaltraining voor moeders
  • 17.00 – 18.00 uur: Spelregelworkshop o.l.v. een vrouwelijke KNVB scheidsrechter – inclusief lunchpakketje
  • 18.00 – 18.30 uur: Afsluiting – alle meiden ontvangen een leuke goodiebag!
  • Locatie: Sportpark Wesselerbrink (Geessinkweg 282, 7544 RB Enschede)

Zowel voetballende als niet-voetballende meiden zijn welkom op het Voetbalfestival! Ook FC Twente speelster Maud Roetgering zal aanwezig zijn. Alle deelnemers gaan tot slot naar huis met een goodiebag met twee gratis kaartjes voor een oefenwedstrijd van de OranjeLeeuwinnen!

UEFA Women’s EURO 2017 in Nederland

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt aankomende zomer van 16 juli tot en met 6 augustus plaats in Nederland. Enschede is één van de speelsteden, waar de finale gespeeld op 6 augustus gespeeld zal worden. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar voetbalfestivals@weuro2017.nl. Voor meer informatie over het EK, het speelschema en kaartjes, kijk op http://www.weuro2017.nl of volg ons via #WEURO2017!

Koop kaarten