Breda

Schrijf je in voor het Voetbalfestival op 31 mei in Breda!

Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt deze zomer plaats in Nederland en dit wordt groots gevierd tijdens het Voetbalfestival in Breda! Op woensdag 31 mei organiseert de KNVB in samenwerking met speelstad Breda een Voetbalfestival bij WDS’19 om alvast in de EK-stemming te komen. Het doel van deze dag is om meer meiden en moeders kennis te laten maken met voetbal in Breda en om bestuursleden, trainers en coaches te laten zien welke kansen het meiden- en vrouwenvoetbal voor hun vereniging biedt. Schrijf je daarom snel in en kom naar het Voetbalfestival op 31 mei in Breda!

Programma Voetbalfestival

Het Voetbalfestival bestaat uit verschillende onderdelen voor zowel meiden, vriendinnen, moeders, bestuurders, trainers en coaches. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Kijk dan op www.weuro2017.nl/voetbalfestival. Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 mei 2017. Deelname aan al deze activiteiten is gratis. Schrijf je dus hier snel in! 

Middagprogramma

     13.30 – 14.00 uur: Opening middagprogramma door WEURO-ambassadrice Jade Adan.

     14.00 – 16.00 uur: Voetbalspellencircuit voor meiden van 6 tot en met 12 jaar. Inschrijven & meer informatie.

     14.00 – 16.00 uur: Voetbaltraining voor moeders.

     16.00 – 16.30 uur: Afsluiting middagprogramma, inclusief een goodiebag met twee kaartjes voor de oefeninterland van de OranjeLeeuwinnen op 9 juni in Breda!

Avondprogramma

     19.00 – 19.30 uur: Opening avondprogramma door Robert Maaskant.

     19.30 – 21.00 uur: Workshops:

- Girls Only Spelregelworkshop: Interactieve workshop met videobeelden o.l.v. KNVB scheidsrechters Ed Janssen, Natascha Krijt en Cor Nagtzaam. Doelgroep: meiden en vrouwen vanaf 12 jaar en scheidsrechtercoördinatoren. Inschrijven & meer informatie over de Girls Only Spelregelworkshop.

- Workshop: ‘Alle meiden centraal binnen jouw vereniging’: Bij deze workshop staat het creëren van een optimaal voetballeerklimaat voor alle voetballende meiden binnen jouw vereniging centraal.
Doelgroep: meiden/vrouwencoördinatoren, jeugdvoorzitters en bestuursleden.

- Workshop: ‘Trainen&Coachen van meiden’ – inclusief praktijk! Tijdens deze workshop wordt er ingezoomd op het trainen en coachen van meiden en vrouwen. Wat is er anders in vergelijking met het trainen en coachen van jongens en wat is jouw rol als coach daar in?
Doelgroep: trainers en coaches van meidenteams.

     21.00 – 21.30 uur: Afsluiting & Borrel

Voor meer informatie over het EK, het speelschema en kaarten, kijk op http://www.weuro2017.nl of volg ons via #WEURO2017! Hopelijk tot ziens bij het Voetbalfestival op 31 mei in Breda

Koop kaarten