Football Friday in het teken van #WEUROKoorts

13.07.2017

Football Friday in het teken van #WEUROKoorts

Het is weer vrijdag dus tijd voor Football Friday, een dag die in het teken staat van voetbal. Het overkoepelende thema van alweer de allerlaatste Football Friday is #WEUROkoorts. Aankomende zondag trappen Nederland en Noorwegen het EK af in een uitverkocht stadion en kan de EK-gekte beginnen. Hoe hoog is jouw #WEUROkoorts? Versier je huis/tuin/werkplek en deel je foto of filmpje met #WEUROkoorts. Je maakt kans op kaarten voor de wedstrijd Nederland – Denemarken in Rotterdam en uiteraard eeuwige roem op onze kanalen.

Ook in de speelsteden is er weer genoeg te beleven, check hieronder het programma.

Utrecht
Utrecht kleurt oranje! Kleur jij mee? Versier je huis en win 4 kaarten voor de uitverkochte wedstrijd Nederland – Noorwegen! Plaats een foto van jouw oranje huis met #utrechtkleurtoranje en maak kans! Hele straat enthousiast?! De leukst versierde straat wint kaarten voor een andere groepswedstrijd in stadion Galgenwaard.

Deventer
Op de Facebook- en Instagrampagina kun je meedoen aan een quizvraag om 2 kaarten te winnen voor Noorwegen - Denemarken in Deventer. Denk jij te weten welke OranjeLeeuwin het eerste doelpunt gaat maken op het EK? Laat het weten in een reactie en wie weet win jij de kaartjes.

Doetinchem
In Doetinchem gaat Kicky de mascotte de stad in, heb jij al een foto met Kicky of wil je haar de poot schudden? Dit is je kans!

Rotterdam
In Rotterdam kun je tussen 14:00 en 17:00 in de centrale hal van het Centraal Station meedoen met Keepie Uppie en kun je tafelvoetballen aan de enige echte WEURO-tafelvoetbaltafel. Dit kun je doen met uitzicht op het Kruisplein waar de Fanzone wordt opgebouwd.