Football Friday in het teken van Vaderdag

16.06.2017

Football Friday in het teken van Vaderdag 

Het is weer vrijdag dus tijd voor Football Friday, een dag die in het teken staat van voetbal. Het overkoepelende thema van deze week is Vaderdag, dat aankomende zondag wordt gevierd. Ken jij de leukste vader? Op de WEURO2017 Facebookpagina kun jij hem in het zonnetje zetten en maak je kans op 2 kaarten voor een speelstad naar keuze. Verder is het volgende te beleven in de speelsteden:

Deventer
Laat op de Facebook- of Instagrampagina van Deventer weten waarom jouw vader de leukste vader van Nederland is en maak kans op 2 wedstrijdkaarten voor één van de wedstrijden in speelstad Deventer

Enschede
Check de Facebook- en Instagrampagina van Enschede en laat weten waarom jouw vader het verdient om bij de halve finale of de finale aanwezig te zijn. Voor beide wedstrijden worden er 2 kaarten verloot onder de leukste reacties.

Doetinchem
Vandaag begint op Football Friday het jaarlijks terugkerend strandevenement Citybeach op het Simonsplein in Doetinchem. Midden in het centrum wordt gedurende tien dagen een keur van sport-, spel- en spektakelactiviteiten ondernomen. 

Rotterdam
In Rotterdam worden via Facebook meiden opgeroepen een selfie te maken met hun vader, beide in hun favoriete voetbalshirt. De leukste foto wint 2 vrijkaarten voor een wedstrijd in Rotterdam.

Tilburg
De mobiele WEURO-fanzone is het hele weekend te bewonderen, zowel op het meidentoernooi van sportvereniging ‘t Zand als bij het Midzomerfestival in Goirle.

Utrecht
In Utrecht is er een Vaderdagactie via het Instagram account @weuro2017utrecht . Post net als Daniëlle van de Donk een foto met je vader, gebruik de #weuro2017utrecht en maak kans op kaarten voor het EK.