Utrecht

Speelsteden // Utrecht

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je geen seconde uit het oog kan verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol cafés en terrassen aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in de eeuwenoude universiteitsstad.

Meer weten? http://www.bezoek-utrecht.nl/

In Utrecht vinden vier groepswedstrijden plaats: zondag 16 juli 2017 (openingswedstrijd), woensdag 19 juli 2017, zaterdag 22 juli 2017 en dinsdag 25 juli 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema

Het is mogelijk om een venue package te bestellen. Hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt een venue package met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Klik hier voor een venue package voor Utrecht!

Het programma in Utrecht ziet er als volgt uit:

16 juli: Nederland - Noorwegen (groep A) koop kaarten

19 juli: Engeland - Schotland (groep D) koop kaarten

22 juli: Frankrijk - Oostenrijk (groep C) koop kaarten

25 juli: Rusland - Duitsland (groep B) koop kaarten 


Stadion Galgenwaard

Stadion Galgenwaard in Utrecht is sinds 1970 de thuishaven van betaald voetbalclub FC Utrecht. Het stadion, dat aan het begin van de eeuw een grote renovatie heeft ondergaan, heeft een capaciteit van 23.750 toeschouwers. 

Adres: Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht. Website: http://fcutrecht.nl/club/stadion