Football Friday - 7 juli

07.07.2017

Over 9 dagen start het EK! Op deze Football Friday kijken we vooruit naar de wedstrijd Portugal - Engeland, die op donderdag 27 juli gespeeld wordt in Tilburg. We blikken vandaag ook terug op enkele EK activiteiten waar ook de Mobiele Fanzone aanwezig was.

Pleintjestoernooi 
Op vrijdag 30 juni vond in Tilburg het Pleintjestoernooi plaats, georganiseerd door tweedejaars studenten van het ROC Sport en Bewegen. Deelnemers konden naast het voetballen ook deelnemen aan verschillende voetbalspellen en ook Kicky was aanwezig.

Liona Soccer voetbaldagen bij VOAB
De EK Mobiele Fanzone heeft opnieuw een Liona Soccer toernooi bezocht. Deze keer vond hij plaats bij voetbalclub VOAB uit Goirle. De deelnemende meiden deden mee aan verschillende voetbalspellen en lieten hun skills zien op het Keepie Uppie doek. 

NBA sportdag
Afgelopen week ging de EK Mobiele Fanzone naar de Moskee in Tilburg, waar jongeren een sportdag hadden georganiseerd. De vele voetbalspellen vielen goed in de smaak, vooral ook bij de meiden.  

Football Friday: Met wie wil jij naar het EK? 
Vandaag staat in het teken van de wedstrijden in groep D. In Tilburg vindt op donderdag 27 juli de wedstrijd Portugal - Engeland plaats en hiervoor zijn nog kaarten te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is onder de post op instagram (@weuro2017tilburg) aan te geven met wie jij naar deze wedstrijd wilt. 

Agenda juli
In deze laatste weken staan er nog enkele voetbalactiviteiten op het programma:
Zaterdag 8/7: Finale BFF toernooi (VOAB)
Vrijdag 14/7: Mobiele fanzone naar de Heyhoef in Tilburg
Zondag 16/7: START EK (openingswedstrijd in Utrecht) 
Maandag 17/7: Voetbalclinic Renée Slegers en Kirsten van de Ven
Dinsdag 18/7: 20.45 uur: Frankrijk - IJsland in Tilburg. Vanaf 13.00 uur fanzone op het Pieter Vreedeplein. 

Kaarten kopen?
Wil jij naar één van de EK wedstrijden in Tilburg? De poulewedstrijd BEL-NED is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor de andere vier wedstrijden. Koop je kaarten en ben er deze zomer bij! Volg speelstad Tilburg daarnaast op Instagram als je op de hoogte gehouden wil worden van alle acties en evenementen. (@weuro2017tilburg).