Football Friday - 23 juni

22.06.2017

Het is weer vrijdag, dus Football Friday. Vandaag staat in het teken van de EK wedstrijd België - Nederland. De laatste kaarten voor deze uitverkochte wedstrijd zijn online te winnen en ook rijdt de EK Mobiele Fanzone naar Turnhout om onze zuiderburen te enthousiasmeren. Daarnaast blikken we terug op de activiteiten van afgelopen week: het zeer geslaagde meidentoernooi van sc 't Zand en het Midzomerfestival in Goirle.

Internationaal Meidentoernooi Sc 't Zand krijgt Duitse winnaar
Op zaterdag 17 en zondag 18 juni kwamen 38 meidenteams uit Nederland en omstreken naar Tilburg voor het jaarlijkse internationale meidentoernooi. Met behulp van 80 vrijwilligers werd het een groot succes. Ook de Mobiele Fanzone was aanwezig met Kicky en de EK Trophy, zodat het toernooi een extra oranje tintje kreeg. Vele speelsters en supporters kwamen op de fanzone af en dompelden zich in oranje sferen. PSV speelsters, en tevens oud speelsters van sc 't Zand, Vanessa Suzanna en Jeslynn Kuijpers reikten de prijzen uit. Jeslynn is tevens international en staat op de reservelijst van het Nederlands Elftal voor het EK. Lees hier het hele verslag van het meidentoernooi.

MidZomerfestival Goirle
Op zondag 18 juni ging de Mobiele Fanzone naar Goirle, waar het MidZomerfestival plaats vond. Kinderen konden deelnemen aan vele voetbalspellen. 

Football Friday: Mobiele Fanzone naar Turnhout
Vandaag staat in het teken van de al uitverkochte Tilburgse wedstrijd België - Nederland. Kaarten zijn niet meer te koop, maar nog wel te winnen. Mocht je in de buurt van Turnhout komen kun je naar de markt komen. Daar staat de Mobiele Fanzone waar je deel kan nemen aan vele voetbalspelletjes. De beste hooghoudster van de dag kan 2 kaarten winnen voor het duel in Tilburg. Daarnaast kun je op de foto met Kicky en ook de leukste foto's worden ook beloond met kaartjes. Is Turnhout te ver weg? Niet getreurd, ook via instagram (@weuro2017tilburg) en facebook (@sportintilburg) zijn kaarten te winnen met een fotoactie. 

Agenda juni & juli
De komende weken staan er nog enkele voetbalactiviteiten op het programma:
Vrijdag 30/6: Pleintjestoernooi - activiteit van het ROC Sport en Bewegen 
Zaterdag 8/7: Provinciefinale Best Football Friends
Vrijdag 14/7: Mobiele fanzone naar de Heyhoef in Tilburg 

Kaarten kopen?
Wil jij naar één van de EK wedstrijden in Tilburg? De poulewedstrijd BEL-NED is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor de andere vier wedstrijden. Koop je kaarten en ben er deze zomer bij! Volg speelstad Tilburg daarnaast op Instagram als je op de hoogte gehouden wil worden van alle acties en evenementen. (@weuro2017tilburg).