Football Friday - 21 april

21.04.2017

Het is vandaag weer Football Friday. Vandaag vinden de Koningsspelen plaats in veel steden, ook in Tilburg, en rijdt de mobiele fanzone naar Sleeuwijk. Ook zijn de voorbereidingen in volle gang voor Koningsdag.

Ladies Only toernooi VV Sleeuwijk
 Vandaag rijdt de EK Mobiele fanzone naar v.v. Sleeuwijk voor het Ladies Only toernooi. Deze vindt van 16.00 - 22.00 uur plaats. Volgende week een verslag in onze Football Friday update.

Informatie Koningsdag
Tijdens Koningsdag, op donderdag 27 april 2017, komt de Koninklijke familie naar Tilburg. Deze dag wordt extra oranje gekleurd door de aanwezigheid van de mobiele fanzone op het Pieter Vreedeplein. Naast de vele voetbalspellen is Kicky aanwezig en daarnaast is er ook een Trophy tour: je kunt dus op de foto met de WEURO Trophy tijdens Koningsdag. Ook Rocky zal er een bezoekje brengen in de middag. Verder krijgt het EK letterlijk een podium op de route waar de Koning en Koningin langs zullen wandelen. Dit is in wereld 7, bij de urban sports. Enkele Tilburgse meiden en Rocky zullen hier hun balkunsten vertonen.

Aftermovie Kick Off 7 april
Bekijk hier de aftermovie van de Kick Off op het Pieter Vreedeplein van twee weken geleden:


Agenda april
De komende weken staan er nog veel leuke activiteiten op het programma:

Maandag 24/4 en dinsdag 25/4: Vakantietoernooi Veldvoetbal
Donderdag 27/4: Koningsdag op het Pieter Vreedeplein
Vrijdag 5/5: Straatvoetbaltoernooi op het Pieter Vreedeplein