Football Friday – 14 april

14.04.2017

Het is vandaag Football Friday.  We blikken terug op twee #BFF toernooien en daarnaast kun je vandaag mee doen aan een te gekke paasactie. 

#BFF voetbaltoernooien
Woensdagmiddag 12 april stond de #BFF middag op het programma in Gilze. Ruim 25 meiden tussen de 8 en 13 jaar namen deel aan het eerste #BFF toernooi. De middag bestond uit verschillende activiteiten, waaronder een warming-up en voetbaltraining onder leiding van buurtsportcoach Tim van de ABG Gemeenten. Er waren drie fanatieke teams, die streden om een plaatsje in de regio finale. 

Donderdagmiddag 14 april vond in het Reeshofpark in Tilburg het tweede #BFF toernooi plaats. Meiden in de leeftijd 13-14 jaar gingen op een vriendschappelijke manier de strijd tegen en met elkaar aan. Het was een sportief toernooi, waarbij de meiden zichtbaar veel plezier hadden.  SV Reeshof is de winnaar van het toernooi en gaat door naar de regio finale. 

EK Mobiele Fanzone
Bij beide #BFF toernooien konden alle meiden met een stempelkaart aan verschillende activiteiten deelnemen bij de EK Mobiele Fanzone.  Zo konden ze een oranjeparcours afleggen, een spandoek maken en konden ze hun oranjeleeuwinnen kennis testen met een quiz. Na afloop was er voor iedereen nog een leuke goodiebag.

EK paasactie
Vandaag zijn er in de zeven speelsteden speciale EK paaseieren verstopt. In Tilburg liggen vijf eieren verstopt met daarin twee tickets voor een EK wedstrijd in Tilburg. Om 10.00, 11.00 en 12.00 uur worden er op de website hints gegeven waarmee de eieren gevonden kunnen worden. Houd de online kanalen in de gaten en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. 

Agenda april
De komende maand staan er nog veel leuke activiteiten op het programma:

Zondag 16/4: Willem II - Go Ahead Eagles
Maandag 17/4: vrouwen zaalvoetbaltoernooi Dongewijk
Football Friday: Vrijdag 21/4: Ladies Only toernooi VV Sleeuwijk
Maandag 24/4 en dinsdag 25/4: Vakantietoernooi Veldvoetbal
Donderdag 27/4: Koningsdag op het Pieter Vreedeplein