Footbal Friday - 16 juni

16.06.2017

Het is weer vrijdag, dat betekent weer een nieuwe Football Friday. Vandaag staat in het teken Vaderdag, dat aankomende zondag wordt gevierd. Verder blikken we terug op de jaarmarkt in Riel, waar de EK Mobiele Fanzone ook aanwezig was. En besteden we aandacht aan het meidentoernooi sc 't Zand dat dit weekend plaatsvindt. 

Jaarmarkt in Riel
Zondag 11 juni stond de EK Mobiele Fanzone op de jaarmarkt in Riel. Hier was het een drukte van jewelste. Bezoekers schuifelden langs de markt en genoten van alles wat de markt te bieden had. Zo was er op het centrale plein entertainment in de vorm van zangkoren en ook een heuse loterij. De EK Mobiele Fanzone stond op het kidsplein. Met allerlei voetbalspelletjes hebben kinderen uit Riel en omgeving kennis kunnen maken met WEURO2017 en met onze Mascotte Kicky. De jaarmarkt kleurde deze dag een beetje oranje.  

Vaderdagactie
Heb jij de leukste vader? Op de Facebookpagina van het EK kun jij hem in het zonnetje zetten en maak je kans op 2 kaarten voor een Speelstad naar keuze. 

Sc ’t Zand meidentoernooi 2017
Dit weekend vind bij sc 't Zand het voetbaltoernooi voor meisjes plaats in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Dit is zowel een toernooi op recreatief als prestatief niveau. Deelnemers aan de afgelopen edities komen uit het hele land, maar ook uit België en/of Duitsland. De EK Mobiele Fanzone en de EK Trophy zijn hier ook bij aanwezig. 

Instagram aftelklok
Op ons instagramaccount (@weuro2017tilburg) tellen we elke dag af naar de start van het EK op 16 juli. Dit doen we door middel van portretten; elke dag staat een andere voetballiefhebber centraal met foto en een stukje tekst. Voetbalsters, trainers, opa's of oma's, studenten...; als je maar een link hebt met het Tilburgse (vrouwen)voetbal of met het EK. Wil jij ook meedoen met de aftelklok? Stuur dan een foto en een kort stukje tekst over jezelf en je link met voetbal (rond de 50 woorden) naar sportmarketing@tilburg.nl

Agenda juni & juli
De komende weken staan er gezellige voetbalactiviteiten op het programma:
Zaterdag 17/6 en zondag 18/6: Meidentoernooi sc 't Zand - EK Mobiele Fanzone en EK trophy aanwezig
Zondag 18/6: Midzomerfestival Goirle - EK Mobiele Fanzone aanwezig
Vrijdag 30/6: Pleintjestoernooi - activiteit van het ROC Sport en Bewegen 
Zaterdag 8/7: Provinciefinale Best Football Friends

Kaarten kopen?
Wil jij naar één van de EK wedstrijden in Tilburg? De poulewedstrijd BEL-NED is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor de andere vier wedstrijden. Koop je kaarten en ben er deze zomer bij! Volg speelstad Tilburg daarnaast op Instagram als je op de hoogte gehouden wil worden van alle acties en evenementen. (@weuro2017tilburg).