EK Mobiele Fanzone on tour

05.04.2017

Vooraf en tijdens het EK kun je in Tilburg en de regio de EK Mobiele Fanzone tegenkomen. Dit is een mobiele ontmoetingsplek waar fans en voetballiefhebbers zich kunnen onderdompelen in de EK-sfeer.

Speciaal voor het WEURO 2017 in Tilburg is de EK Mobiele Fanzone in het leven geroepen. Aanstaande vrijdag 7 april wordt hij tijdens de 100 dagen kick off op het Pieter Vreedeplein onthuld. De in EK stijl gepimpte aanhangwagen rijdt tussen 7 april en 30 juli door heel Tilburg. Tijdens het EK staat de mobiele fanzone op de dagen dat er in Tilburg een wedstrijd wordt gespeeld op het Pieter Vreedeplein.

EK activiteiten

In de fanzone is informatie te krijgen over het EK en over onze OranjeLeeuwinnen. Daarnaast kun je in de EK stemming komen met een speciale EK quiz. Zin in een spelletje? Dat kan ook met Keepie Uppie (bal hooghouden), tafelvoetbal of pannavoetbal. Enkele voetbalspelletjes in de mobiele fanzone zijn mogelijk gemaakt door Attractieverhuur Moonen en gaan de hele periode mee op tour. Met verschillende spellen zijn er ook EK tickets te winnen.

Kijk voor de exacte planning van de EK Mobiele Fanzone op www.sportintilburg.nl/weuro2017.