Activiteiten rondom Willem II - Go Ahead Eagles

18.04.2017

De wedstrijd tussen Willem II en Go Ahead Eagles van afgelopen zondag 18 april stond grotendeels in het teken van het WEURO 2017. Buiten dat de wedstrijd zeer belangrijk voor Willem II voor een eventueel ticket voor de play-offs voor de Europa League, zorgde de wedstrijd ook voor aardig wat naamsbekendheid voor het EK voetbal voor vrouwen.

Vooraf aan de wedstrijd was de mobiele fanzone aanwezig, waar het vanaf de opbouw al druk was. Het panna-veldje was de grootste trekpleister, daar werden aardig wat wedstrijdjes gespeeld. 

In het stadion zelf liepen er twee bekenden rond van het WEURO 2017, namelijk onze mascotte Kicky en ambassadeur Tess. Kicky heeft samen met de Willem II mascotte Kingo een rondje door het stadion gelopen en is met verschillende mensen op de foto gegaan. Net voor de aftrap hebben Kingo en Kicky nog samen een balletje getrapt.

kicky en kingo

Tess Smit heeft weer enkele leuke vlogs opgenomen. Ze is op het veld geweest, heeft met Heleen van Fox Sports gepraat én na de wedstrijd nog eventjes een babbeltje mogen maken met keeper Kostas Lamprou en aanvoerder Jordens Peters. De vlogs zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.

Al met al was het een zeer geslaagde middag. Willem II heeft met een 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles nog een seizoen in de Eredivisie zeker gesteld en maken nog altijd kans op play-offs voor de Europa League. Ook gezien het WEURO 2017 was de dag zeer succesvol. Er is weer veel exposure gecreëerd voor het EK en we hopen dit ook terug te zien in de kaartverkoop!