Tilburg

Speelsteden // Tilburg

Tilburg is een van de grote steden van Nederland. Museum De Pont, het Textielmuseum, de Piushaven en in de directe omgeving de Beekse Bergen en de Efteling zijn een aantal van de bekende bezienswaardigheden van de stad. Aanrader: geniet in de Spoorzone en op en aan het water in de Piushaven van de stad en van rauwe en tegendraadse karakter en bijzondere evenementen. 

Meer weten? www.vvvtilburg.nl

In Tilburg vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. De groepswedstrijden zijn op dinsdag 18 juli 2017, vrijdag 21 juli 2017, maandag 24 juli 2017 en donderdag 27 juli 2017. De kwartfinale is op zondag 30 juli 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema.

Het is mogelijk om een venue package te bestellen. Hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt een venue package met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Klik hier voor een venue package voor Tilburg!

Het programma in Tilburg ziet er als volgt uit:

18 juli: Frankrijk - IJsland (groep C) koop kaarten

21 juli: Duitsland - Italië (groep B) koop kaarten

24 juli: België - Nederland (groep A) koop kaarten

27 juli: Portugal - Engeland (groep D) koop kaarten

30 juli: Kwartfinale (winnaar groep C - runner up groep D) koop kaarten

Bekijk via de hospitality flyer welke mogelijkheden er zijn voor WEURO2017 corporate hospitality in het Willem II stadion.

Volg ons ook op social media voor leuke weetjes, filmpjes en de laatste nieuwtjes: https://www.instagram.com/weuro2017tilburg/

Naast het wedstrijdprogramma heeft Tilburg vanaf 100 dagen voor de start van het EK ook een speciaal programma van voetbalactiviteiten in de stad. De EK Mobiele Fanzone doet vanaf 7 april verschillende evenementen en activiteiten in de stad aan. Denk aan Koningsdag, het G-Voetbalweekend, Willem II - Go Ahead Eagles en enkele festivals en jaarmarkten in Tilburg en omgeving. Daarnaast worden er diverse voetbaltoernooien en vriendinnendagen georganiseerd in deze periode om meiden te enthousiasmeren te gaan voetballen. Hier vind je het programma. 


Koning Willem II stadion

 Het Koning Willem II stadion in Tilburg staat al bijna honderd jaar op dezelfde plek in Tilburg. Na vele renovaties en uitbreidingen biedt het stadion van voetbalclub Willem II sinds 1995 plek aan 14.500 toeschouwers. Het gebouw telt een restaurant en meerdere ruimten die gehuurd kunnen worden voor (zakelijke) bijeenkomsten en borrels. Tijdens WEURO 2017 worden vier poulewedstrijden en één kwartfinale in Tilburg gespeeld.  

Adres: Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg. Website: www.willem-ii.nl