Tilburg

Speelsteden // Tilburg

Tilburg is een van de grote steden van Nederland. Museum De Pont, het Textielmuseum, de Piushaven en in de directe omgeving de Beekse Bergen en de Efteling zijn een aantal van de bekende bezienswaardigheden van de stad. Aanrader: geniet in de Spoorzone en op en aan het water in de Piushaven van de stad en van rauwe en tegendraadse karakter en bijzondere evenementen. 

Meer weten? www.vvvtilburg.nl

In Tilburg vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. De groepswedstrijden zijn op dinsdag 18 juli 2017, vrijdag 21 juli 2017, maandag 24 juli 2017 en donderdag 27 juli 2017. De kwartfinale is op zondag 30 juli 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema.

Het programma in Tilburg ziet er als volgt uit:

18 juli: Frankrijk - IJsland (groep C)

21 juli: Duitsland - Italië (groep B) 

24 juli: België - Nederland (groep A)

27 juli: Portugal - Engeland (groep D) koop kaarten

30 juli: Kwartfinale (winnaar groep C - runner up groep D) koop kaarten

Bekijk via de hospitality flyer welke mogelijkheden er zijn voor WEURO2017 corporate hospitality in het Willem II stadion.

Volg ons ook op social media voor leuke weetjes, filmpjes en de laatste nieuwtjes @weuro2017tilburg

Naast het wedstrijdprogramma heeft Tilburg vanaf 100 dagen voor de start van het EK ook een speciaal programma van voetbalactiviteiten in de stad. De EK Mobiele Fanzone doet vanaf 7 april verschillende evenementen en activiteiten in de stad aan. 

Informatie EK Fanzone Tilburg
 Tijdens het EK zijn er wedstrijden in het Koning Willem II stadion op 18 juli, 21 juli, 24 juli, 27 juli en 30 juli. Tijdens deze wedstrijddagen is er een EK-fanzone op het Pieter Vreedeplein. Bekijk hier het hele programma van de Fanzone. Daarnaast vind je hier reisinformatie en andere praktische informatie. 


Nieuws

Koning Willem II stadion

 Het Koning Willem II stadion in Tilburg staat al bijna honderd jaar op dezelfde plek in Tilburg. Na vele renovaties en uitbreidingen biedt het stadion van voetbalclub Willem II sinds 1995 plek aan 14.500 toeschouwers. Het gebouw telt een restaurant en meerdere ruimten die gehuurd kunnen worden voor (zakelijke) bijeenkomsten en borrels. Tijdens WEURO 2017 worden vier poulewedstrijden en één kwartfinale in Tilburg gespeeld.  

Adres: Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg. Website: www.willem-ii.nl