Rotterdam

Speelsteden // Rotterdam

Rotterdam is een belangrijke havenstad gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Wat betreft inwoners is Rotterdam al jarenlang de tweede stad van Nederland. Rotterdam is een internationale moderne stad met verschillende landmarks zoals de Euromast, Erasmusbrug en Hotel New York. 

Voor meer informatie: www.rotterdam.nl

In Rotterdam vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. De groepswedstrijden zijn op maandag 17 juli 2017, donderdag 20 juli 2017, zondag 23 juli 2017 en woensdag 26 juli 2017. De kwartfinale is op zaterdag 29 juli 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema.

Het is mogelijk om een venue package te bestellen. Hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt een venue package met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Klik hier voor een venue package voor Rotterdam!

Het programma in Rotterdam ziet er als volgt uit:

17 juli: Italië - Rusland (groep B) koop kaarten

20 juli: Nederland - Denemarken (groep A) koop kaarten

23 juli: Schotland - Portugal (groep D) koop kaarten

26 juli: IJsland - Oostenrijk (groep C) koop kaarten

29 juli: Kwartfinale (winnaar groep B - runner up groep A) koop kaarten

Het Kasteel

De eerste versie van het Kasteel, het eerste voetbalstadion van Nederland, werd gebouwd in 1916. In de loop der jaren werden de tribunes van "Stadion Spangen" diverse malen vernieuwd c.q. uitgebreid, maar de meest ingrijpende renovatie vond plaats in 1998/'99. Het stadion werd toen bijna volledig herbouwd. Het veld werd daarbij een kwartslag gedraaid, waardoor "Het Kasteel" nu deel uitmaakt van de Kasteeltribune aan de lange zijde van het stadion. Het nieuwe stadion werd gedoopt tot Sparta-Stadion "Het Kasteel” en heeft een capaciteit van 11.000 plaatsen.

Adres: Spartapark Noord 1, 3027 VW Rotterdam. Website: www.sparta-rotterdam.nl