Fanzone

03.07.2017

Kom in de sfeer voor de halve finale en de finale en bezoek de fanzone! Gratis toegankelijk voor iedereen!

Op 6 augustus wordt de finale NEDERLAND - DENEMARKEN van de UEFA Women's EURO 2017 gespeeld. Kom op zondag 6 augustus naar de fanzone op het Wilminkplein en Stationsplein en raak al in de stemming voor dé finale. Op 6 augustus is het ook koopzondag, de winkels zijn dan geopend tussen 12:00-17:00.

Programma Fanzone 6 augustus

Op 3 augustus wordt om 20:45 uur de halve finale Nederland - Engeland gespeeld in het FC Twente Stadion in Enschede! Om in de sfeer van de halve finale te komen, is er een heuse Oranje Fanzone op het Stationsplein en Wilminkplein. De fanzone gaat open om 12:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Op 3 augustus is het zelfs koopavond in de binnenstad, de winkels zijn dan geopend tot 21:00.

De gehele dag zijn er activiteiten voor jong en oud zoals polesoccerveldjes, springkussens, hooghoudwedstrijdjes en pannatoernooien.

Kinderen kunnen hun eigen spandoeken en vlaggen knutselen en t-shirts pimpen. Naast de activiteiten is er de hele dag een muziekprogramma met o.a. het FC Twente Voetbalkoor, diverse singer-songwriters, bands en dj’s. Gezamenlijk zorgen zij voor een gezellig feest voor alle voetbalfans. Ook kun je op de foto met Kicky de mascotte!

Op de fanzone kun je natuurlijk ook gezellig hapjes en drankjes doen met al je vrienden en het hele gezin.

Om 17:00 uur wordt de finale NEDERLAND - DENEMARKEN ook uitgezonden op grote schermen op het Wilminkplein en Stationsplein. 

Fanwalk 6 augustus

De Oranje Fanwalk vanaf de fanzone naar het FC Twente Stadion. De route naar het stadion is 4,5 kilometer en is ongeveer anderhalf uur lopen. De oranje parade wordt begeleid door een oranje bus en entertainment. Daarnaast worden pendelbussen ingezet van de fanzone naar het stadion en kan er gebruik gemaakt worden van openbaar vervoer.

Meer praktische informatie vind je hier.