Enschede

Speelsteden // Enschede

Enschede is met 160.000 inwoners het stedelijk hart van Oost-Nederland. Op de grens van Nederland en het Europese achterland, is het een ondernemende en tolerante leefstad met ruim 150 nationaliteiten. Enschede is een stad van kennis en innovatie. Epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van het land, met een geweldig winkelaanbod rond het gezelligste horecaplein van Nederland.

Meer weten? www.uitinenschede.nl

In Enschede vindt een halve finale en de finale plaats. De halve finale is op donderdag 3 augustus 2017 en de finale op zondag 6 augustus 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema.

Het is mogelijk om een venue package te bestellen. Hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt een venue package met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Klik hier voor een venue package voor Enschede!

Het programma in Enschede ziet er als volgt uit:

3 augustus: Halve finale (winnaar kwartfinale 1 - winnaar kwartfinale 4) koop kaarten

6 augustus: FINALE koop kaarten 

Stadion Enschede

In 2008 opende het stadion in Enschede haar deuren. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 24.000 toeschouwers. Na verdere uitbreiding in 2011 biedt de thuishaven van FC Twente plaats aan 30.000 toeschouwers. Het stadion beschikt over diverse congres- en vergaderzalen en wordt ook op niet-wedstrijddagen veelvuldig gebruikt voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Adres: Colosseum 65, 7521 PP Enschede. Meer informatie over FC Twente? Klik hier voor een bezoek aan de website.