Enschede

Speelsteden // Enschede

Na het Glazen Huis van 3FM Serious Request 2012 en The Passion in 2015, is Enschede opnieuw de thuisstad van een groot evenement. Dit jaar is Enschede één van de zeven speelsteden van UEFA Women’s EURO 2017.

Met 160.000 inwoners is Enschede het stedelijk hart van Oost Nederland. De stad is een magneet voor jonge en ervaren talenten die samen werken aan de technologie van morgen, grenzen verleggen en ook vervagen. Enschedeërs kijken vooruit en ondernemen samen, zij zien grenzen niet als een beperking maar als een kans.

Enschede staat bekend als ‘pioneering city’. Op verschillende vlakken worden initiatieven ondernomen en bedrijven gestart. Het is niet voor niks de meest ondernemende high tech regio van Nederland. In Enschede vind je ook het perfecte ecosysteem om vernieuwende vondsten te bedenken die de wereld veiliger en duurzamer maken.

De meest Duitse stad van Nederland, ook dan heb je het over Enschede. De stad grenst aan de grootste economie van Europa. De handige ligging is succesvol voor export en internationaal ondernemen. Enschede slaagt erin om grensoverschrijdend werken, leren en ondernemen tot successen te maken.

Meer weten over Enschede? Ga dan naar www.uitinenschede.nl

Speelstad van het Oosten

In Enschede vindt de halve finale en de finale van het EK-vrouwenvoetbal plaats. De halve finale wordt op 3 augustus 2017 gespeeld en de finale op 6 augustus 2017. Een overzicht van alle wedstrijden vind je in het wedstrijdschema

Het is mogelijk om een venue package te bestellen, hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt dit pakket met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Je kunt kiezen voor de venue package in het ticketoverzicht. Het programma in Enschede ziet er als volgt uit:

  • 3 augustus: halve finale (winnaar kwartfinale 1 – winnaar kwartfinale 4).
  • 6 augustus: FINALE.

Koop hier je kaarten.

Bekijk via de hospitality flyer welke mogelijkheden er zijn voor WEURO2017 corporate hospitality in het FC Twente stadion.

Stadion Enschede

In 2008 opende het stadion in Enschede haar deuren. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 24.000 toeschouwers. Na verdere uitbreiding in 2011 biedt de thuishaven van FC Twente plaats aan 30.000 toeschouwers. Het stadion beschikt over diverse congres- en vergaderzalen en wordt ook op niet-wedstrijddagen veelvuldig gebruikt voor diverse evenementen en bijeenkomsten.

Adres: Colosseum 65, 7521 PP Enschede. Meer informatie over FC Twente? Klik hier voor een bezoek aan de website.