Loop mee met The Color Run Orange Edition

13.06.2017

Precies een week voor de start van het EK voetbal voor vrouwen wordt op zondag 9 juli in het Doetinchemse centrum de speciale Color Run Orange Edition gehouden. A Het mag duidelijk zijn: de kleur oranje zal bij dit hardloopevent zeker niet ontbreken! Naast loop- en kleurspektakel, maakt muziek na afloop het feest compleet.

De start en finish van het evenement vindt plaats bij de Speelstad Doetinchem Activityzone aan de Oude IJssel. Het parcours heeft een lengte van 5 kilometer en loopt onder andere door het ‘ei’ van Doetinchem in het centrum. Om Doetinchem alvast in een oranje stemming te brengen wordt ook stadion De Vijverberg opgenomen in de route!  

Geen prestatieloop
De Color Run Orange Edition is geen prestatieloop. Je hoeft dus niet getraind te zijn, het gaat om het plezier. Of je de 5 kilometer nu rent, wandelt of huppelt: beleef de unieke sfeer en maak er samen een mooi feest van!

Tijdstip
De Speelstad Doetinchem Activityzone is op zondag 9 juli geopend vanaf 10.00 uur. De Color Run start om 14.00. Het evenement is rond 18.00 afgelopen, maar het feest gaat dan nog even door!

Veilig kleurpoeder
Bij soortgelijke evenementen als de Color Run Orange Edition is er de afgelopen jaren enige onduidelijkheid geweest over de veiligheid van het kleurpoeder. Het poeder dat in Doetinchem wordt gebruikt is niet schadelijk voor de gezondheid, die garantie eisen wij van onze leverancier. Op de zogeheten kleurpunten wordt het poeder door de vrijwilligers bewust niet in het gezicht van de deelnemers gegooid, maar op een verantwoordelijke manier. Zo houden we het voor iedereen leuk en veilig.
Klik hier voor meer informatie over het kleurpoeder dat gebruikt wordt tijdens deze Color Run. Poeder van deze leverancier is het enige dat wordt toegestaan!

Inschrijven
Wil je zondag 9 juli ook meelopen en alvast in Oranje-stemming komen?

Schrijf je dan nu in en zorg dat je erbij bent!