Doetinchem

Speelsteden // Doetinchem

Wanneer kom jij langs in Doetinchem?
Doetinchem ligt in het centrum van de Achterhoek en maakt deel uit van de provincie Gelderland. Doetinchem is een groene stad met een gastvrij centrum waar allerlei activiteiten, zowel in de zomer- als de wintermaanden, plaatsvinden. Wil je weten wat je allemaal kan beleven in Doetinchem? Kijk dan op Je doet het in Doetinchem. Alles over sportgebied vind je op de website www.doetinchemsport.nl. Doetinchem is tevens de hoofdstad van de Achterhoek, een groene regio waar je ook goed kan recreëren. Meer informatie is te vinden op de website van de Achterhoek. Of bekijk deze agenda.

Doetinchem kijkt terug op een geslaagd EK. In totaal werden er 5 wedstrijden gespeeld:4 groepswedstrijden en een kwartfinale.

16 juli: Denemarken - België (groep A) 1-0
19 juli: Spanje - Portugal (groep D) 2-0
22 juli: IJsland - Zwitserland (groep C) 1-2
25 juli: Zweden - Italië (groep B) 2-3
29 juli: Kwartfinale (Nederland - Zweden) 2-0Stadion De Vijverberg

Stadion De Vijverberg, thuisbasis van De Graafschap B.V., is al meer dan 60 jaar een begrip in Nederland. Het stadion werd op 4 september 1954 in gebruik genomen. De Vijverberg heeft 12.600 plaatsen en een moderne outillage. Het stadion staat bekend om de bijzondere sfeer met het publiek dicht op het veld en heeft een unieke ligging: aan de rand van de stad Doetinchem en pal naast de bossen.

Adres: Lijsterbeslaan 101-A, 7004 GN Doetinchem. Website: www.degraafschap.nl