Fanzone Brink: fan, fun, muziek en live de wedstrijd kijken

10.07.2017

Deventer kleurt oranje tijdens het EK Voetbal voor Vrouwen van 18 t/m 30 juli. De Brink is een grote UEFA Fanzone. Proef de voetbalsfeer, leef je uit met voetbalspelletjes of geniet van spetterende muziekoptredens. En natuurlijk staat er een groot tv-scherm om live de wedstrijden te volgen.

 

Fanzone Brink: fan, fun, muziek en live de wedstrijd kijken

Speel een potje voetbaldarts. Daag voetballiefhebbers uit voor het levend tafelvoetbal of in de pannakooi. Snelheidsduivels moeten zeker de snelheidsmeter uitproberen. Heb jij het hardste schot in de benen? Laat je liever de heupen swingen? Dan mag je ’s avonds de Undercoversessies van Abba (21 juli) en Simple Minds (27 juli) niet missen. Of de New Cool Collective op 30 juli ’s middags.

 

Wedstrijddata:

Oostenrijk - Zwitserland (18 juli), Zweden – Rusland (21 juli), Noorwegen - Denemarken (24 juli) en Schotland - Spanje (27 juli). Stadion de Adelaarshorst. De kwartfinale is op 30 juli. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.weuro2017.nl en tijdens de Fanzone op de Brink. Kijk voor alle activiteiten op http://www.euro2017deventer.nl