Deventer

Speelsteden // Deventer

Deventer, de schitterende Hanzestad aan de oevers van de IJssel, is bekend om evenementen als Deventer op Stelten, het Dickens Festijn en de grootste boekenmarkt van Europa. En natuurlijk van de voetbalclub Go Ahead Eagles. De prachtige omgeving, de binnenstad met meer dan 600 monumenten en het mooiste en gezelligste plein van Nederland maken een bezoek aan Deventer meer dan waard!

Bezoek www.deventer.nl en ontdek wat Deventer allemaal te bieden heeft.

In Deventer vinden vier groepswedstrijden en een kwartfinale plaats. De groepswedstrijden zijn op dinsdag 18 juli 2017, vrijdag 21 juli 2017, maandag 24 juli 2017 en donderdag 27 juli 2017. De kwartfinale is op zondag 30 juli 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema.

Het is mogelijk om een venue package te bestellen. Hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt een venue package met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Klik hier voor een venue package voor Deventer!

Het programma in Deventer ziet er als volgt uit:

18 juli: Oostenrijk - Zwitserland (groep C) koop kaarten

21 juli: Zweden - Rusland (groep B) koop kaarten

24 juli: Noorwegen - Denemarken (groep A) koop kaarten

27 juli: Schotland - Spanje (groep D) koop kaarten

30 juli: Kwartfinale (winnaar groep D - runner up groep C) koop kaarten

Bekijk via de hospitality flyer welke mogelijkheden er zijn voor WEURO2017 corporate hospitality in de Adelaarshorst.

De Adelaarshorst

De Adelaarshorst is niet alleen een plek waar elke twee weken een wedstrijd wordt gespeeld, maar het stadion is bovenal een verbindende factor in de Deventer gemeenschap waar tal van activiteiten voor jong en oud, supporter en sponsor, wijkbewoners en geïnteresseerden van buiten plaatsvinden.Het stadion wordt sinds 1920 bespeeld door Go Ahead Eagles en heeft een capaciteit van 9.800 supporters.

Adres: Vetkampstraat 1, 7416 Deventer. Website: www.ga-eagles.nl