Breda

Speelsteden // Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad biedt tal van mogelijkheden voor bezoekers.

Meer informatie vindt u op de website van VVV Breda.

In Breda vinden vier groepswedstrijden en een halve finale plaats. De groepswedstrijden zijn op maandag 17 juli 2017, donderdag 20 juli 2017, zondag 23 juli 2017 en woensdag 26 juli 2017. De halve finale is op donderdag 3 augustus 2017. Voor een overzicht van alle wedstrijden, zie het wedstrijdschema.

Het is mogelijk om een venue package te bestellen. Hiermee kun je alle wedstrijden bijwonen in een stad naar keuze. Je bestelt een venue package met 20% korting over het totaalbedrag (ten opzichte van het los bestellen van de kaarten per wedstrijd). Deze korting is al verrekend. Klik hier voor een venue package voor Breda!

Het programma in Breda ziet er als volgt uit:

17 juli: Duitsland - Zweden (groep B) koop kaarten

20 juli: Noorwegen - België (groep A) koop kaarten

23 juli: Engeland - Spanje (groep D) koop kaarten

26 juli: Zwitserland - Frankrijk (groep C) koop kaarten

3 Augustus: Halve finale (winnaar kwartfinale 2 - winnaar kwartfinale 3) koop kaarten

Bekijk via de hospitality flyer welke mogelijkheden er zijn voor WEURO2017 corporate hospitality in het Rat Verlegh Stadion.


Rat Verlegh Stadion

Het Rat Verlegh Stadion werd in 1996 officieel in gebruik genomen en biedt plaats aan 19.000 supporters. Het stadion dankt haar naam aan Antoon 'Rat' Verlegh, een clubicoon van de club die gedurende het seizoen haar thuiswedstrijden in dit stadion speelt: NAC Breda. De faciliteiten van het Rat Verlegh Stadion zijn er specifiek op gericht om de bezoeker een unieke en bijzondere voetbalbelevenis te geven. Dankzij de traditionele tribune-indeling beleeft iedere supporter de wedstrijd op de wijze zoals hij of zij dat wil.

 Adres: Stadionstraat 23, 4815 NC Breda.