Tilburg

Praktische informatie

Print je tickets!
Heb je jouw tickets online gekocht? Print dan voordat je op weg gaat je tickets. Alleen met geprint ticket op A4 heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan niet gescand worden en geeft dus géén toegang. 

Fanwalk

De Fanwalk verlaat de Fanzone om 19:00 op 27 juli. Op 30 juli vertrekt er waarschijnlijk ook een Fanwalk van de Fanzone naar het stadion. Houd de website in de gaten voor de exact vertrektijd van deze Fanwalk.

Paraplu
Is het slecht weer? Paraplu's mogen niet in het stadion. Er staan bakken bij de vakken waar de paraplu's achter kunnen worden gelaten. Na afloop kun je deze weer meenemen. Dit is uiteraard op eigen risico. We adviseren je om in plaats van een paraplu een poncho mee te nemen. 

Fanwalk
Op 24 juli vertrekt de Fanwalk om 18:00 uur vanaf de Fanzone op het Pieter Vreedeplein richting het Stadion. Vanwege de overweldigende belangstelling is het stadion een half uur eerder open zodat iedereen op tijd naar binnen kan! We verzoeken je dus om op tijd naar het stadion te komen. De deuren zijn om 18:45 open.

Op 27 juli vertrekt de Fanwalk om 19:00 uur vanaf de Fanzone op het Pieter Vreedeplein richting het stadion.

Reisinformatie

Op deze pagina staat alle reisinformatie om naar het Koning Willem II stadion te komen.

Openbaar vervoer
Vanaf treinstation Tilburg Centraal is het stadion te bereiken via buslijn 8 Het Laar. De reistijd vanaf het treinstation naar het Koning Willem II Stadion is ongeveer 15 minuten. Check de actuele reisinformatie hier.

Fiets op lopend
Kom je met de fiets of lopend? Gebruik dan de speciale Active app die UEFA ontwikkeld heeft en waarbij je kans maakt op leuke prijzen. 

Met de auto
Vanaf de A58, de A65, de N269 en de N261 wordt u via borden langs de weg naar de beschikbare parkeerlocatie verwezen. Vanaf de parkeerlocatie wordt u per gratis bus naar het stadion gebracht. Houd rekening met ongeveer 25 minuten extra reistijd vanaf de parkeerlocatie naar het stadion. Na afloop van de wedstrijd zijn er ook gratis bussen terug naar de parkeerlocatie.  Parkeren bij het Koning Willem II stadion is tijdens de WEURO 2017 niet mogelijk.

 

Parkeren

Parkeerinformatie

 • Parkeren bij het Koning Willem II stadion is tijdens de WEURO 2017 niet mogelijk.
  • Vanaf de A58, de A65, de N269 en de N261 word je via borden langs de weg naar de beschikbare parkeerlocatie verwezen.
  • Vanaf de parkeerlocatie rijden er gratis bussen naar het stadion.
  • Houd rekening met ongeveer 25 minuten extra reistijd vanaf de parkeerlocatie naar het stadion.
  • Na afloop van de wedstrijd zijn er ook gratis bussen terug naar de parkeerlocatie.

In het centrum van Tilburg vindt van vrijdag 21 t/m zondag 30 juli ook de grootste kermis van de Benelux plaats. In verband met de kermis is het centrum lastig bereikbaar voor autoverkeer.

Voor meer informatie over parkeren kijk hier.

Stadion informatie

Stadioninformatie

 • Bij het stadion is een commercial zone waar er enkele activiteiten zijn om op te warmen voor de wedstrijd.
 • In het stadion is er ook catering aanwezig. Je kunt betalen met speciale EK munten.
 • Deze zijn voor en tijdens de wedstrijden in het stadion te koop bij horecamedewerkers herkenbaar aan groene kleding waarop staat 'munten'.
 • Munten kopen kan met contant geld en pin.

Hier vind je een plattegrond van het stadion. Bij het stadion staan ook vrijwilligers die je de weg kunnen wijzen naar de juiste ingang. 

Paraplu
Is het slecht weer? Paraplu's mogen niet in het stadion. Er staan bakken bij de vakken waar de paraplu's achter kunnen worden gelaten. Na afloop kun je deze weer meenemen. Dit is uiteraard op eigen risico. We adviseren je om in plaats van een paraplu een poncho mee te nemen. 

Stad en stadion programma

Fan activiteiten
Op wedstrijddagen kun je voor de wedstrijd kun je in de stemming komen bij de WEURO Fanzone op Het Pieter Vreedeplein in het centrum van Tilburg. Muziek, voetbalspellen en variërend podiumprogramma en nog veel meer. Om 19:00 vertrekt de Fanwalk naar de wedstrijd in het Koning Willem II Stadion. Dit is een wandeling van 2,5 kilometer. Voor bezoekers van de wedstrijd die meelopen met de Fanwalk rijdt er na afloop van de wedstrijd een pendelbusje naar het centrum. U vindt het totale programma hieronder.

25% korting bij Safaripark Beekse Bergen
Op alle speeldagen in Tilburg krijg je op vertoon van jouw WEURO 2017 ticket aan de kassa 25% korting op een bezoek aan de Beekse Bergen? Misschien spot jij de Big Five nog wel voorafgaande aan een van de wedstrijden. Kicky is al een kijkje gaan nemen bij de leeuwen en mocht zelfs even op hun lievelingsplek liggen. Extra leuk je kan een vijfling kleine jachtluipaardjes bewonderen en er is een nieuwe route voor de auto- en bussafari. Na het bezoek aan de Beekse Bergen kun je natuurlijk meteen door naar Fanzone op het Pieter Vreedeplein en aansluitend naar het stadion voor de wedstrijd.

Fanwalk
Op maandag 24 juli en op donderdag 27 juli zal er vanaf de Fanzone naar het stadion worden gelopen in een Fanwalk. De Fanwalk start maandag om 18:00 en donderdag om 19:00.

Veiligheid

Veiligheid staat bij de organisatie van het toernooi voorop. Er zijn daarom maatregelen van kracht waarvoor we je aandacht vragen:

 • Bij elke ingang vindt tassencontrole plaats. Om wachtrijen te voorkomen vragen we je om geen (rug)tassen mee te nemen.
 • Voorwerpen die gevaarlijk kunnen zijn voor de veiligheid zijn verboden. Denk daarbij aan: flesjes, glazen, stokken, vuurwerk en wapens.
 • Spandoeken zonder stokken zijn toegestaan, mits de tekst niet discriminerend of kwetsend is.
 • Roken en alcoholgebruik zijn verboden.

Het totale overzicht vind je hier.

Plattegrond
Koop kaarten