Fanzone

Houd deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen of volg ons op TwitterFacebookInstagram en YouTube

Tijdens het EK is er in iedere speelstad een plek waar iedereen welkom is om te komen genieten van het EK en op te warmen voor de wedstrijden! De Fanzones zijn gratis toegankelijk en er is van alles te beleven. Van muziek en voetbalspellen tot samen wedstrijden kijken op groot scherm. Natuurlijk zijn er ook eet- en drinktentjes aanwezig, Zien we je daar?

Breda – Willemstraat – 16, 17, 20, 23, 25, 26, 29, 30 juli en 3 & 6 augustus
In de Willemstraat komt een Fanzone waar van alles te doen en te beleven valt. De Fanzone zorgt ervoor dat de WEURO in Breda een bruisende ontmoetingsplek krijgt! Vanwege het weer is de Fanzone van Breda de 24ste gesloten.

PROGRAMMA
12.00 – 14.00: Best of Breda Tournament
14.00 – 15.00: Keepie Uppie
15.00 – 16.00: Pole soccer
16.00 – 17.00: Wisselende grote activiteit
17.00 – 23.00: Sfeerprogramma

Verder zal er elke dag een gatendoek van de Hartstichting zijn, staan er tafelvoetbaltafels, en ligt er een pole soccer veldje óp het water. Daarnaast zijn er foodtrucks, is er een chillzone én een groot scherm om de wedstrijden live op te volgen. Het sfeerprogramma omvat de voetbalwedstrijden en de fanwalk, gecombineerd met live muziek en hapjes en drankjes. Daarnaast is er op 26 juli een speciale Kidsday met extra veel spelletjes voor de jeugd. Tot ziens in de Fanzone!


Deventer – De Brink – 18, 21, 24, 27 en 30 juli
De Brink is op de speeldagen in Deventer het kloppende hart voor voetbalfans én muziekliefhebbers. Op 18, 21, 24, 27 en 30 juli is op de Brink de fanzone ingericht. De fanzone is open van 12.00 uur tot 20.00 uur. Naast twee pole soccer veldjes, levend tafelvoetbal, voetbaldarts, Keepie Uppie en nog meer voetbalactiviteiten is de Brink op drie speeldagen ook swingend poppodium.

Op 21 juli staat van 21.00 uur tot 22.30 uur het optreden gepland van de spetterende Abba-coverband op het podium voor de Waag. Op 27 juli is van 19.00 tot 20.30 uur de Simple Minds-coverband (met muzikanten Moke en Van Dik Hout) aan de beurt. Op de terrassen zorgen na afloop Flamenco-gitaristen voor de nodige sfeer. Op 30 juli staat van 16.00 - 17.30 uur de New Cool Collective op de planken. Don't miss it!


Doetinchem – IJsselkade – 16, 19, 22, 27 en 29 juli
Langs de Oude IJssel staan fun en feest centraal! Kom helemaal in EK-stemming in de Fanzone. Ontmoet de fans van de bezoekende voetballanden of doe mee met een potje polesoccer op een van de twee voetbalcourts. Voor de allerkleinsten staat het springkussen klaar. Kortom het hele gezin kan zich kan vermaken!
 

Enschede- Wilminkplein en Stationsplein – 3 en 6 augustus
Op de wedstrijddagen in Enschede is iedereen vanaf 12.00 uur welkom in de Fanzone op het Wilmink- en Stationsplein. Om mee te doen aan allerlei leuke voetbalactiviteiten, te kijken naar gave demonstraties of te genieten van het muziekprogramma. Voor kinderen is er ook van alles te doen: spandoeken maken, t-shirts pimpen, en natuurlijk dansen met toernooimascotte Kicky!


Rotterdam – Kruisplein – 16 t/m 26 juli
Tijdens het EK kleurt Rotterdam oranje! Op 16 juli gaan de poorten van de Fanzone open vlak voor Rotterdam CS. Fans leven hier samen naar de wedstrijden toe. Er valt voor jong en oud van alles te doen, zien en beleven. Test jouw skills tijdens het hooghoudspel ‘Keepie Uppie’ of doe mee aan één van de andere voetbalactiviteiten. De dj’s maken het feest compleet! En de wedstrijden? Die zijn er uiteraard op groot scherm te zien. 


Tilburg – Pieter Vreedeplein – 18, 21, 24, 27 en 30 juli
Een spetterende Fanzone staat tijdens de Tilburgse wedstrijddagen klaar op het Pieter Vreedeplein. Van 13-20 uur is iedereen welkom. Speel mee: volg een interactieve voetbalshow met Soufiane Touzani, Chaimadame, Nassar El Jackson en Nelson de Kok. Of doe een voetbalclinic met voormalig internationals Renee Slegers en Kirsten van de Ven. Uiteraard is er podiumprogramma met onder andere Sylc Dance, de kidz-DJ sportshow en diverse bands. En voor de wedstrijd vertrekt de Fanwalk richting het Koning Willem II stadion.


Utrecht – De Neude – 16 t/m 22 juli, 24 en 25 juli
Utrecht juicht mee op de Neude! In de Utrechtse Fanzone kun je voor alle wedstreden opwarmen! Doe bijvoorbeeld mee aan het vader-dochtertoernooi of geniet van de live muziek. De wedstrijden van Oranje kijken we op groot scherm. 

Koop kaarten